InVue

OSA Sensor

Tillgänglighetssensor för produktställ.

Genom snabb installation och kontinuerlig synlighet ger OSA Sensor återförsäljare noggrann spårning av de viktigaste varor och levererar varningar när hyllorna är tomma. Sensorerna kan lätt bytas från en produkt till en annan och är idealiska för ett brett spektrum av behov från hyllor och ställ till hängande varor.

InVues intuitiva app hjälper säljassistenter att ställa in och hantera varor effektivt. På så vis ökar produktivitet, då dem vet vilka åtgärder som måste vidtas och var, tack vare realtidsaviseringar.

Andra lösningar som hjälper till med tillgänglighet på hyllan eller stället har ofta komplicerade algoritmer, med granskningsprocesser som är manuella, arbetskrävande, inte i realtid och felaktiga. InVues OSA-sensor ger direktavkänning så att du är säker på att du noggrant övervakar produktens tillgänglighet och aldrig missar en försäljning.

OSA-sensorn kan snabbt läggas till i befintliga hyllor eller hängande armaturer inom några sekunder. Skanna sensorn, lagra artikeln och börja omedelbart övervaka. Olika monteringsalternativ gör att du enkelt kan lägga till befintliga armaturer utan modifieringar.

Kontakta oss

Om du vill ha en offert eller annan information från Gate Security, vänligen beskriv ditt ärende i meddelandet. Vi kontaktar dig då direkt via e-post eller telefon. Du kan också ringa eller mejla oss direkt.

Skicka meddelande